"Hosszas vívódás után feleségemmel közösen arra a döntésre jutottunk, hogy a nyolc éve tartó kapcsolatunkat - amelyből négy évet férj és feleségként éltünk le -, lezárjuk és a jövőben külön utakon megyünk tovább. A döntésünk teljes egyetértésben született, ennek köszönhető, hogy kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul. Közöttünk és családjaink között a hosszú és tartalmas évek alatt kialakult erős köteléket a jövőben is szeretnénk megőrizni, ezért kérjük, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletünket, amelynek részleteiről a továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni."

Ezt a közleményt küldte szét a média munkatársainak Bebe, illetve a zenész ügyeivel foglalkozó menedzseriroda. A Black II Black egykori frontembere és felesége 2010-ben ismerkedtek meg egymással, az énekes saját bevallása szerint azonnal beleszeretett. Bebe nem sokkal később a lány születésnapján kérte meg a kezét, ám nyolc évig tartó házasságuknak most vége, mert a hétköznapok nem működtek.

"Jó néhány hónapig szinte csak arról szóltak a napjaink, hogy átbeszéltük, hogyan menthető meg a házasságunk. Kata mindig a családom része lesz, ezen az sem változtat, ha egyszer új párom lesz. Amikor az oltár előtt állva kimondtam, hogy igen, akkor arra tettem ígéretet, hogy örök életemben segíteni, tisztelni fogom őt. Nem szerettük volna, ha elmérgesedik a helyzet, bántani sem akartuk egymást, ezért baromi keservesen, de közösen hoztuk meg a döntést, hogy vége" - beszélt a részletekről a Blikk-nek adott interjújában Bebe, aki azt külön hangsúlyozta, hogy egyelőre nem vágyik másra, nem találkozgat senkivel, hiszen jelenleg a fájdalmát próbálja enyhíteni, amelyet a házasságának gyászolása okoz.

(Forrás:celebrajongo.hu, blikk.hu, /Fotó: femina.hu)