"Sportsérülést" szenvedett Dévényi Tibi bácsi, írja a Blikk.hu. A lap beszámolója szerint a népszerű lemezlovasnak pár napja kibicsaklott a bokája, egy fűcsomó tréfálta meg sportolás közben. Tibi Bácsi természetesen meglátogatta az orvost is és bár szerinte nem történt semmilyen komolyabb baj, mégis vissza kellett mennie. A sérülés ugyanis ahelyett, hogy javult volna, egyre jobban fájt. Tibi bácsi így kénytelen volt kórházba menni vele, hogy kiderítse, hogy szakadás-e vagy csak egy makacs ficam.

Az egykori népszerű televíziós műsorvezető azóta már otthon pihenteti a lábát, ám a sport iránti szenvedélye így is csillapíthatatlan. Tibi Bácsi egykoron maga is vízilabdázott, ezért természetesen folyamatosan követi a budapesti vizes világbajnokság vízilabda tornáját, de az úszókról sem marad le, a Duna Arénában zajló eseményeket is figyelemmel követi.

Egykoron az összes nagy úszó megfordult a műsorában, teljesítette mindegyik kivánságát, ha most is teljesíthetne kívánságokat, akkor kérés nélkül egy szekérderéknyi érmet adna át a magyar válogatott tagjainak.

(Forrás: celebrajongo.hu, blikk.hu / Fotó:mti)