Lajsz Andrást ugyanis a felesége egész egyszerűen lebuktatta, mégpedig házasságtörés vádjával. A blikk.hu cikke szerint Lajsz egy fiatal lánnyal "kavart", azt nem tudni, hogy csak lelki, vagy esetleg testi-lelki közelségbe kerültek-e egymással, mindenesetre a két fél közötti beszélgetés kikerült az étterem Facbook-oldalának falára.

A beszélgetésből kiderül, hogy az 59 éves mixer és az étteremben dolgozó fiatal hölgy között közeli a kapcsolat, utóbbi csak Bandi bácsinak szólítja Lajszt és amúgy várja a "sasfészekben", amely megnevezés a lány lakására utal.

"Azt gondolom, hogy 25 év házasságba sok minden belefér, engem két szívműtét között tett ki Zsuzsa, aki nagyon féltékeny. Az említett hölggyel egyébként lelki kapcsolatunk van, közel áll hozzám de nem úgy...Na jó, hát ugye emberből vagyunk...nagyon kínos, hogy ez az ügy kiderült, igyekszem majd rendbe tenni a dolgokat" - beszélt Lajsz a Borsnak.

A mixerkirály sajnálja a dolgot és persze azt is tudja, hogy ki a hibás. Hát persze, hogy a feleség, akinek szerinte nem kellett volna a telefonjában kutakodni.

"A gond egyébként ott kezdődik, ha valaki kutakodik egy telefonban. Ezt nem kellett volna megtennie a feleségemnek, akit maximálisan szeretek és tisztelek, sosem akartam megbántani. Amiről nem tudunk az nem fáj. A fiatal kolléganőmet is féltem most, szegényt a szájára veszi a város. Nagyon kellemetlen ez az egész szituáció" - állt bele "rém férfiasan" az ügybe Lajsz...

(Forrás:celebrajongo.hu / Fotó:nyugat.hu)