Hajdú az Összezárva Friderikusszal kapcsán követel 3,8 millió forintot Friditől. A háttérben egy fél éve húzódó elszámolási vita folyik a producer és a televíziós műsorvezető között. Friderikusz nem fizette ki a produkciót, amiért faképnél hagyta a műsort, sőt egyebek mellett Hajdút teszi felelőssé a felmondásáért.

"Friderikusz Sándort be fogom perelni az Indexben tett nyilatkozatáért, amelyben valótlanul állította: én szivárogtottam ki, hogy riportokat készít majd a Naplóba. Van egy korábbi ügyünk a közös munka kapcsán, amiről eddig nem beszéltem, a szakmai tisztelet és alázat miatt gondoltam úgy egészen mostanáig, hogy benyelem azt a 3,8 millió forintot, amit nem fizetett ki a stábnak. A produkció munkatársait hónapokkal ezelőtt kártérítettem – mondta a Blikknek Hajdú.

A Blikk amúgy úgy tudja, hogy a produkció költségeinek rendezésére Friderikusz Sándor egymillió forintos ajánlatot tett. Hajdú ezzel szemben közel 4 millióra becsülte a produk­ciót ért károkat, de Friderikusz szerint nem volt valós az elszámolás. Az ügynek vélhetően lesz még folytatása...

(Forrás:celebrajongo.hu,blikk.hu/Fotó:borsonline.hu)