Gesztesi a harmadik kerületben okozott közlekedési balesetet még az elmúlt hétvégén. A Blikk azt írta, hogy a színész alig tudott megállni a lábán, az esetnek szemtanúi is voltak, az egyik így emlékszik vissza az esetre:

"Ott állt a kanyarodó sávban. Az autóknak ki kellett őt kerülni. Találkoztam pár részeg emberrel már, de elég durva volt látni őt ilyen állapotban. Azt sem tudta, hol van. Mivel hajnal volt, az emberek már álldogáltak a buszmegállóban, mindent láttak. Nagy nehezen kiszállt az autóból, és mindenféle szégyenérzet nélkül mások szeme láttára odavizelt az autó mellé- mondta a szemtanú a Blikk riporterének.

Természetesen a sajtó megkereste magát a színészt is, aki aznap még mindent tagadott, mára azonban beismerte, hogy alkoholt fogyasztott.

– 93 napig nem ittam egy korty alkoholt sem. Aztán hibáztam. Két pohár viszkit ittam, és ezek után történt a baleset - mondta a Blikknek. Nem vagyok erre büszke – ismerte el kihágását Gesztesi a Blikknek. A színész azt is elmondta, hogy hálás azért, hogy senki sem sérült meg. Gesztesi elmondása szerint a szonda nem mutatott ki semmit - ami azért két pohár viszki után elég elképzelhetetlen -, de ő megkérte a rendőröket, hogy vigyék be és vegyenek vért tőle.

Gesztesi elismeri, hogy hibázott és elmondása szerint vállalja a következményeket.

Mert azok lesznek, abban biztos lehet. Minimum a jogosítványának bevonása, ám gyaníthatóan komoly pénzbüntetésre is számíthat a színész.

(Forrás:celbrajongo.hu/Fotó:24.hu)