A vétkes játékos ezúttal Jova Levente, a Fradi cserekapusa volt, aki egy szórakozóhelyen okozott balhét. A Borsonline szerint a kapus és két barátja összetűzésbe keveredett két hölggyel. A kapust az egyik hölgy pofon vágta, mire a játékos állítólag visszaütött, ezt követően viszont már a biztonságiak is szerepet kértek és a beszámolók szerint helyben hagyták Jováékat.

Persze a lányokat sem kell félteni, az esetet követően sms-ben megfenyegették Jovát - miután az egyiknek be kellett gipszelni a kezét -, hogy amennyiben nem fizet fájdalomdíjat, úgy nagyon nyilvánosságot fog kapni az ügy. Jova ezt követen - megelőzvén a nagyobb balhét - jelentette az esetet klubjának, viszont az őszinteséget ezúttal nem díjazták külön, Jova pakolhatta a szekrényét és felbontott szerződésével együtt kereshet magának más csapatot.

A kapus ügyvédje is megszólalt az ügyben, a szakember szerint védence bűnbakká vált.

"Úgy érzem, hogy ügyfelemmel vitetik el a balhét a Fradinál – árulta el a Borsnak Topuzidisz Dimitrisz ügyvéd. – A lányok pénzt szeretnének látni a történetből, zsarolják Leventét, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen tettlegességet elkövetett volna. Úgy tudom, fel­jelentésre sem került sor. Az a véleményem, hogy az FTC új igazolásokkal akarja megerősíteni a csapatot a télen, ez a balhé pedig jó ürügy Levente eltávolítására."

Az üggyel kapcsolatban Jova Levente nem akart nyilatkozni a lapnak, az V. kerületi Rendőrkapitányság viszont garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen.

(Forrás:celebrajongo.hu, borsonline.hu/Fotó:origo.hu)