A Budai Központi Kerületi Bíróságon tárgyalták Jordán Adél ügyét, aki bűnösnek vallotta magát, mert november elején édesanyja, a Kossuth-díjas Lázár Kati rokkantkártyájával parkolt. Az már más kérdés, hogy a parkolóőr vajon miért vélte gyanúsnak az autót és a benne található rokkantkártyát. Ha valaki hajlamos “túl gondolni” a dolgokat és szeret a krimik világában elmerülni és összeesküvés elméleteket gyártani, akkor még talán azt is el tudja képzelni, hogy Jordán egyik jóakarója “feldobta” a színésznőt.

Az ügy végkimenetelén ugyanakkor mindez nem változtat, a rendőrségi ügyből bírósági ügy lett, Jordánt elítélték és bár a börtönt megúszta, okirathamisításért 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.

A színésznő az ítélet kihírdetése után többek között a borsonline-nak nyilatkozott:

“Ezentúl azt szeretném, ha az emberek arról beszélnének, amit a színpadon csinálok. És ennek megfelelően az életben is úgy fogok élni a továbbiakban – ahogy ezelőtt is –, hogy ne legyen alkalom az ilyen beszélgetésekre. Nagyon sajnálom, ami történt, igyekszem példamutató életet élni, mint közszereplő.”

Az ítélet nem jogerős, az ügyészségnek három napja van fellebbezni ellene.

(Forrás:celebrajongo.hu/Fotó:nullahategy.hu)