Sebestyén Balázs a Forbes-nak adott interjút, ennek több pontján odaszól egykori munkatársának, Ördög Nórának. Friderikusz Sándor a 24.hu hasábjain vette védelmébe a műsorvezetőt.

Balázst idézve:

Ha Ördög Nórit hajnali kettőkor felkelted, akkor is ledarálja neked a telefonszámot, és belenéz a megfelelő kamerába, de ez személyiség kérdése. Neki nincs is másmilyen személyisége…

illetve:

Korábban jó csaj volt, de a TV2-nél nem találnak neki jó frizurát és öltözetet…

Ördög elegánsan nemreagált Balázs szavaira, ám Friderikusz igen:

De Ördög Nóra évek óta profi műsorvezető, akiről az a kialakult és megalapozott szakmai konszenzus (tehát nem csak az én véleményem!), hogy abban a műfajban, amelyet választott (a szórakoztató műsorok vezetése) ma igenis ő a legjobb! Balázsnál történetesen kilométerekkel jobb! Nóra ugyanis profihoz illő módon mindig határozott, hervadhatatlanul kedves, egyszerre szép és bájos (mellesleg, akkor is az volt, amikor az RTL-nél dolgozott, azóta is az, amióta a TV2 szerződtette), finom jelenség, soha nem közönséges és igenis erőteljes egyéniség, még ha Balázs nem is ismeri fel egy karizmatikus televíziós személyiség kritériumait és karakterjegyeit.

...

Nem szoktam a kollégáimról nyilvánosan értekezni. Balázsról is örökre megtartottam volna a véleményemet magamnak, de most, hogy sokadik alkalommal brutálisan és nagyon kisszerűen ment neki pályatársnőnknek, a nála feltétlenül professzionálisabb Ördög Nórának, elszakadt a cérnám. Hetykén szemtelenkedni ugyanis nem méltó, különösen egy hölggyel szemben nem, túl azon, hogy Sebestyén Balázs idáig mutatott szakmai teljesítménye alapján még hiteltelen is.

Várjuk a folytatást.

celebrajongo.hu/24.hu/freeimages